0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEBOJŠA MILOŠEVIĆ: Ispunjen cilj za mirnu pauzu

Objavljeno: 18.12.20 u 16:10

Savladali su fudbaleri Crvene zvezde ekipu Rada u okviru osmine finala Kupa Srbije rezultatom 2:1, a zadovoljan time što su crveno-beli pobedom završili ovu kalendarsku godinu bio je pomoćnik Dejana Stankovića – Nebojša Milošević.

– Uspeli smo da posle manje od 48 sati od prethodne utakmice i nakon trideset utakmica koje smo imali u toku jeseni, budemo pravi i danas i ispunimo ono što je bilo zacrtano. Cilj je bio da prođemo u narednu rundu takmičenja i to smo uspeli da ostvarimo. Bili smo malo nervozni, više od očekivanog, ali igrači su smogli snage i uspeli da prođu još jednu prepreku. Sam format kup takmičenja je specifičan i to se videlo danas. Uz to smo na spram sebe imali borbenog i motivisanog protivnika – počeo je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA SE PLASIRALA U ČETVRTFINALE KUPA SRBIJE: Crveno-beli nadigrali Rad na Banjici i trijumfalno okončali godinu! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde sada idu na zaslužen odmor, koji im je kako tvrdi Milošević preko potreban.

– Posle dobre jeseni, zaslužili smo pravi odmor. Neophodno nam je i emotivno i mentalno i fizički da ‘napunimo baterije’.  Na proleće nastavljamo tamo gde smo stali – završio je Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter