0
Evropske lige

FOTO:Hotsport.rs

IBRAHIMOVIĆ ‘PECNUO’ BUFONA: ‘Njemu je lako, on samo stoji i blokira loptu’

Objavljeno: 18.12.20 u 18:25

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović, koji ima 39 godina, ali igra i dalje na vrhunskom nivou, izjavio je da mu se čini da je u četvrtoj deceniji počeo da pruža još bolje partije nego kada je bio mladić.

– Ja imam 39 godina i posle svega što sam uradio u karijeri nemam nikakvu obavezu da radim dalje, ali još uvek imam pasiju da guram. Nikada nisam zadovoljan, uvek može više. Ne vidim mnogo igrača oko sebe koji su mojih godinama i koji igraju na mom nivou. Mnogi u četvrtoj deceniji krenu nizlaznom putanjom, ali sam ja krenuo da igram još bolje – rekao je Ibrahimović.

Zlatan je takođe ispričao da je još dok je igrao u SAD da neki fudbaleri troše milion evra da bi ostali u formi, ali da on to radi apsolutno besplatno.

– Tajna nije u tome koliko potrošiš, tajna je u tvojoj glavi – koliko želiš, koliko si voljan da žrtvuješ, to je tajna. U mentalitetu, a mentalitet ne košta ništa – naveo je iskusni napadač.

On se potom osvrnuo na golmana Juventusa Đanluiđija Bufona, koji je otkrio da će braniti i kada bude imao 50 godina, ali Zlatan njih dvojicu ne želi da upoređuje.

– Njemu je lako, on mora samo da stoji mirno i da blokira loptu, ja moram da se krećem. Moram da se krećem i da kreiram, moram da budem u stanju da šutiram i da pređem defanzivca – naglasio je Ibra.

Za kraj, Zlatana su uporedili sa Bendžaminom Batonom, likom iz filma koji ne stari već, naprotiv, konstantno se podmlađuje.

– Bolji sam od Batona jer sam živi primer. Bendžamin Baton je samo izmišljena priča, a ja sam čovjek po kojem može da se uradi takav film. Živim pravi film, a Bendžamin Baton je samo film u bioskopima – zaključio je Ibrahimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter