0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

CRNO-BELI NACILJALI PRVO POJAČANJE: Rešenje za ofanzivu stranac iz Superlige, posao bi mogla da im pokvari Zvezda?!

Objavljeno: 18.12.20 u 09:23

Prvi deo sezone je tek završen, a u Humskoj uveliko rade na dovođenju novih igrača.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je na konferenciji za medije kako je njegovoj ekipi neophodan napadač, koji može da dejstvuje i po krilnim pozicijama. Tip fudbalera sličan Filipu Holenderu, koji se pokazao kao veliko pojačanje od dolaska u Srbiju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U skladu s tim, pojavila se informacija da crno-beli žele da angažuj fudbalera Metalca, Prestiža Embungua.

Momak iz Konga je igrama skrenuo pažnju, pošto se spominjalo da je zanimljiv i Crvenoj zvezdi, a iz Gornjeg Milanovca ističu da ima raspitivanja za usluge najboljeg asistenta ovog kluba i iz Belgije.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todrović

Dobra stvar za crno-bele bi mogla da bude ta, što će ovaj 20-godišnjiak i naredne sezone biti bonus igrač, ali je pitanje da li će do transfera u ovom momentu doći, pošto Partizan ipak želi neko proverenije, iskusnije pojačanje, koje bi odmah donelo kvalitet.

U svakom slučaju, u Humskoj se očekuje izuzetno zanimljiv prelazni rok, a Prestiž je ove sezone na 18 utakmica zabeležio gol i sedam asisstencija, a ugovor s Metalcem ima do 2022. godine

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter