0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: U četvrtak skromnija ponuda, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 17.12.20 u 11:30

U četvrtak nas očekuje nešto skromnija ponuda nekih od najjačih evropskih liga, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam dobitnu kombinaciju!

SOCCER koktel

16.00 Himki – Lokomotiva

Ili je Bajern bio nedovoljno inspirisan ili ovoj Lokomotivi lakše ide da bije bitke kada nije u ulozi favorita. Na njenu žalost, ovde je već dobila status favorita. Himki nije tim koji će napasti, pa će to pasti na leđa Marka Nikolića i njegove čete. Mogu da pobede, ali isto tako ne očekujemo baš neki vatromet golova, s tim da se treba setiti kako je Himki potopio tikete u novembru protiv Krasnodara ovde (1:0).

Predlog: 0-2 (1.75)

18.00 Rostov – CSKA

Jedna od najboljih utakmica prošle sezone odigrana je između njih ovde (3:2). Rostov je uprkos svim nedaćama napravio dobar posao prihvatanjem igrača koje su najveći klubovi odbacili. Uglavnom su to iskusniji fudbaleri koji i te kako znaju da odigraju na rezultat. O CSKA smo toliko pisali, očajan napad i još gori trener. Ako Sergej Gončarenko nije rod Vladimiru Putinu, onda ne znamo koja ga sila drži na klupi Moskovljana.

Predlog: I1-2&II1-2 (3.05)

21.00 Šefild – Mančester j.

Šta se dogodilo sa Šefildom u odnosu na prošlu sezonu? Pitanje vredno miliona, koje ni engleske kolege novinari ne mogu da objasne. Junajted podseća sve više na Milan do ove sezone. Pred početak, najave im idu do neba, a već u decembru se zadovoljavaju mrvicama. Ispali su iz Lige
šampiona, pa će ponovo do nje probati da dođu osvajanjem Lige Evrope. Put kojim se ređe ide, a jednom su ga već prešli.

Predlog: G2-3 (2.10)

23.15 Independijete – Lanus

Duel četvrtfinala Kopa Sudamerikana. Najveća muka za domaćina je povreda fenomenalnog golmana Sebastijana Sose. Junak nekih prethodnih utakmica ima problem sa mišićem i ako ne bude na golu, onda će Argentincima biti mnogo lakše. Lanus je prošle godine u ovom takmičenju slavio baš na ovom stadionu (2:0). Verujemo da su Urugvajci donekle naučili lekciju.

Predlog: I1 gol (4.40)

UKUPNA KVOTA 49.31 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter