1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OTKRIVEN RAZLOG NEIGRANJA GELORA KANGE: Gabonac naljutio Stankovića!

Objavljeno: 17.12.20 u 10:30

Gabonski fudbaler Gelor Kanga nije igrao za Crvenu zvezdu na poslednja dva meča u Superligi, protiv Bačke i Metalca.

Otkriven je i razlog zašto 30-godišnjeg veznjaka nije bilo na terenu.

Kako navodi ‘Mozzartsport’ u pitanju je verbalni sukob sa trenerom Dejanom Stankovićem, koji se dogodio u poluvremenu meča sa Liberecom u Ligi Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDI BARSELONE SE SMEJE ČITAV SVET: Sad je isti Jelena Đoković! (FOTO)

Na toj utakmici, Stanković je rešio da već u 52. minutu zameni Kangu, da bi ovaj odbio da mu pruži ruku, uz reči da će o svemu pričati kasnije u Beogradu.

U međuvremenu Kanga je napravio skandal na aerodromu Nikola Tesla po povratku u Srbiju, a očigledno ni nakon toga nije rešio da se smiri.

Kanga je definitivno pokvario raspoloženje nakon odlične polusezone crveno-belih, a o njegovom statusu će se odlučivati nakon utakmice sa Radom u Kupu, poslednje u godini.

Gabonac je ove sezone odigrao 18 utakmica, postigao tri gola i zabeležio pet asistencija.

0
0

1 Komentara

  1. Iskreno se nadam da ce se Zvezda resiti ovog cirkuzanta. Osim na klupskoj kasi, ni po cemu drugom se nije izdvajao. Uobrazeni igrac, sklon incidentima, koji nece da trci u odbranu kad izgubi loptu. Uz to je spor, tri puta se okrene oko sebe kad se krene kontra, tako da se svi vrate u medjuvremenu. Neprecizan u dodavanjima, cak i kad mu je igrac blizu, nepreciznog suta, prakticno beskoristan. Bio sam srecan kada ga se Zvezda resila i bio zaprepascen da ga vracaju, bolje da su Krsticica vratili recimo. Nadam se da je Deki shvatio koga ima u timu i da ga se treba resiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter