0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

OBAMEJANG POSTIGAO POGODDAK NAKON 648 MINUTA PAUZE: Arteta razočaran rezultatom!

Objavljeno: 17.12.20 u 16:30

Trener je istakao da je njegova ekipa ‘sama sebi pucala u noge’.

U okviru 13. kola Premijer lige Engleske, Arsenal je ugostio Sautempton. Meč je završen rezultatom 1:1. Strelci golova bili su Tio Volkot za goste i Obamejang za domaće.

-Nadam se da će se posle ovoga sve krenuti nabolje za njega. On je neverovatan igrač i očekuje da postigne gol na svakoj utakmici, koju igra. Nama je to potrebno. Sada će sigurno biti manje pritiska na njemu- istakao je Arteta.

Arsenal je uspeo da dođe do izjednačenja, ali to nije cilj kluba koji sa klupe predvodi Mikel Arteta. Preuzeli su kontrolu nad loptom i diktirali su tempo igre, ali je Gabrijel samo četiri minuta nakon postignutog gola zaradio isključenje.

PROČITAJTE JOŠ: BOGDANOVIĆ KUPUJE LADU IZ ‘JUŽNOG VETRA’: Fenomenalan gest košarkaša i ekipe filma!

-Ako se uzme u obrzir da smo pola sata igrali sa čovekom manje, onda je ovaj poen izuzetno važan. Pokazali smo karakter uprkos svemu. Sa druge strane razočaran sam, jer smo postigli gol i kontrolisali dešavanja na terenu. Sa tim crvenim kartonom, pucali smo sebi u nogu – zaključio je Arteta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter