0
Evropske lige

FOTO: Twitter

‘JAKO SAM RAZOČARAN’: Bilić objavio pismo nakon otkaza i podigao buru na ‘ostrvu’

Objavljeno: 17.12.20 u 12:14

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić obratio se javnosti u pisanoj poruci dostavljenoj britanskom Dejli mejlu.

Ekipa za koju nastupa naš Branislav Ivanović od starta sezone ne beleži dobre rezultate, pa je ceh platio Bilić, kog je na mestu trenera nasledio Sem Olderdajs.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

U pismu koje se pojavilo, on je istakao da je razočaran nakon odlaska iz kluba.

– Jako sam razočaran odlaskom iz Vest Bromvič Albiona, napisao je Bilić i dodao:

– Čast mi je što sam potpuno predano vodio ovaj jedinstveni klub. Želim da se iskreno zahvalim svim igračima, vrednom trenerskom timu i našem predanom osoblju. Neverovatno sam ponosan na naš prošlosezonski plasman u Premijer ligu, ali mi je jako žao što nas naši navijači nisu mogli bodriti sa tribina po povratku u prvu ligu. Meni i mom trenerskom timu je čast što smo imali privilegiju da radimo za klub koji ima tako posebne navijače, stalno su bili uz nas u godini koja je teška za celo čovečanstvo. Verujem da bi navijači uživali u nekoliko naših izvrsnih nastupa u kojima je ekipa pokazala neverovatnu glad za uspehom.

Bilić odlazi sa mesta menadžera VBA posle godinu i po dana.

– Tužan sam što nije sve ispalo onako kako smo želeli. Odlazim uzdignute glave sa prelepim uspomenama koje ću zauvek čuvati. Žao mi je što se na stadionu ne mogu oprostiti od vas onako kako bi trebalo. Klubu želim sve najbolje u budućnosti, poručio je Bilić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter