0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDAN TERZIĆ PRUŽA RUKU POMIRENJA SAVIĆEVIĆU: ‘Dejo je istinska legenda, obeležio je epohu i u Zvezdi i u Milanu’

Objavljeno: 16.12.20 u 12:59

Prvi čovek FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić, i jedna od velikih klupskih legendi Dejan Savićević, trenutno nisu u dobrim odnosima, a to bi mogao da promeni predstojeći evropski dvomeč srpskog šampiona.

Kako najavljuju iz beogradskog kluba, zbog slavne istoriju koju imaju sa timom iz Milana i velike uloge predsednika FS Crne Gore u slavnim danima oba kluba, Savićević će dobiti poziv sa stadiona ‘Rajko Mitić’ da bude Zvezdin gost u februaru.

To je javnosti predočio Zvezdan Terzić, uz podsećanje na slavnu karijeru bivšeg crnogorskog fudbalera.

– Crvena zvezda će na utakmicu protiv Milana kao specijalnog gosta pozvati Dejana Savićevića, istinsku legendu dva kluba, zbog čije magije se dolazilo na stadione – rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, a potom dodao:

Očekuje nas još jedan evropski spektakl, jos jedan istorijski duel sa gigantom evropskog fudbala – Milanom. Dva velika kluba, dva evropska šampiona, imaju dugo prijateljstvo i istoriju, ali i jedno veliko zajednicko ime – Dejana Savićevića.

Kako je naveo, Dejo je obeležio epohu i u Zvezdi i u Milanu, bio je ljubimac navijača na ‘Marakani’ i na ‘San Siru’.

– Zbog njegove magije se dolazilo na stadione. On je istinska legenda i čovek koji je postao asocijacija i za Zvezdu i za Milan. Zato ćemo ga pozvati da bude specijalni gost na našem meču u februaru, a nadamo se da će i naši navijači imati prilike da ga pozdrave. Biće to spektakl za uživanje – poručio je Terzić.

Podsetimo, problemi na relaciji Savićević – Terzić su se pojavili nakon što je Ljubiša Tumbaković, tadašnji selektor Crne Gore, odbio da vodi reprezentaciju protiv tzv. Kosova, a na tom meču nisu želela da nastupe dvojica tadašnjih fudbalera Zvezde. Filip Stojković i Mirko Ivanić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter