0
Domaći fudbal

STANKOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Ni na proleće nećemo odustati ni milimetar od zacrtanog cilja!’

Objavljeno: 16.12.20 u 18:35

Zvezda je slavila na teškom gostovanju u Gornjem Milanovcu, a evo šta je ‘Mister’ imao da kaže na to!

Crvena zvezda golom Milunovića u prvom poluvremenu, savladala je domaćina koji je bio veoma korektan danas. U pravoj ‘muškoj’ utakmici, tri boda su ipak otišla put Beograda, a Metalac ima za čime da žali.

‘Svaka čast igračima, zaista su me oduševili danas. Ne znam dal smo nešto riskirali tokom devedeset minuta, možda jedan šut i prekid, ali sve sem toga je bilo fenomenalno. Fudbaleri su stvorili veliki broj prilika na teškom gostovanju i zaista odigrali sjajnu utakmicu. Igrali smo i visok presing i u suštini sve što smo zamislili i na čemu smo radili u pripremi meča je u potpunosti ispoštovano. Tako da, pun sam emocija posle ovakve utakmice i još jednom bih čestitao igračima na odličnom izdanju.’ – rekao je Stanković, a potom se nadovezao na činjenicu da su ove jeseni dali 51 gol u prvenstvu, a primili svega sedam.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Na tome se radi iz nedelje u nedelju. Drago mi je što nismo primili gol, ali pobede su te koje nam daju veru, motiv i snagu da nastavimo dalje i ne odustajemo. Poželeo bih navijačima Crvene zvezde srećne praznike uz poruku da ni na proleće nećemo odustati ni milimetar od zacrtanog i da će biti borba neprestana!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter