0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Dobra ponuda u sredu, mi smo ‘gađali’ Nemce, a ovo je dobitna kombinacija!

Objavljeno: 16.12.20 u 10:20

U sredu nas očekuju mečevi nekih od najjačih evropskih liga, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam dobitnu kombinaciju!

18.30 Šalke – Frajburg

Šalke je u mnogo većoj dubiozi nego što pokazuje ogroman niz utakmica bez pobede u Bundesligi. Ove sezone nema nijedan i zakucan je za poslednje mesto na tabeli, te se velikanu iz Gelzenkirhena smeši ispadanje u Cvajtu. Frajburg je, čini se, bolje igrao nego što je beležio rezultate, a trenutno je na 14. poziciji sa 11 osvojenih bodova. I dalje je iznad crte, a na Veltins areni će pokušati da osvoji nove.

Predlog: X2&2+ (1.75)

20.30 Arminija – Augzburg

Ova dva rivala su se poslednji put sastali davne 2011. godine. Koliko je to davno bilo, dovoljno će vam reći da je Augzburg tada sezonu završio kao vicešampion Nemačke, a prvak je bila Herta iz Berlina. To su bili poslednji dani pred početak terora Bajerna. Arminija je tada ispala, a sličan scenario joj se smeši i ove sezone ukoliko ne počnu da osvajaju bodove, pa makar na Šuko areni u Bilefeldu. Poraz bi ih približio povratku u Cvajtu.

Predlog: 2-3 (1.98)

20.30 Bajern – Volfzburg

Bajern je upisao novi kiks, u Berlinu su čak morali da se spasavaju poraza, jer je Union pri vođstvu od 1:0 imao nekoliko kolosalnih šansi da duplira prednost. Evidentan je pad u formi Bavaraca. Možda je pogrešna bila odluka da u poslednje dve utakmice Lige Evrope prvotimci odmore i tako su ispali iz svog prepoznatljivog ritma. Jedino su Kingsli Koman i Robert Levandovski još na svom nivou, ostali bi morali da im se priključe već protiv „vukova”.

Predlog: D3+ (1.80)

20.30 Keln – Bajer L.

Keln je u donjem delu tabele, ali redovno postiže gol na svakoj utakmici koju odigra. Poslednji i jedini put ove sezone na nuli su „jarčevi” ostali u septembru kada su igrali protiv Arminije Bilefeld. Bajer je protiv Hofenhajma mogao da zauzme vrh tabele (do zaključenja ovog broja nije završena ta utakmica), ali je evidentno da je njihova forma u usponu, odgovaralo im je rešetanje mreža u Ligi Evrope i to su preneli i na Bundesligu.

Predlog: 2&2+ (2.00)

20.30 Hofenhajm – Lajpcig

Možda smo, pod utiskom činjenice da je Hofenhajm na svom stadionu pobedio Bajern rezultatom 4:1 i upisao sve tri ubedljive pobede u Ligi Evrope, iznenađeni činjenicom da je tim Sebastijana Henesa u Zinshajmu osvojio samo još četiri boda u četiri utakmice Bundeslige. Sada mu stiže Lajpcig, koji igra koliko mu je potrebno nezavisno od jačine rivala, barem je tako bilo prethodnog vikenda protiv Verdera (2:0) i Mančester junajteda u Ligi šampiona (3:2).

Predlog: I2+ (2.05)

UKUPNA KVOTA 25.57 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter