0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički

SJAJAN DAN ZA GOSTE U SUPERLIGI: Nišlije se navikle na pobede u sudijskoj nadoknadi!

Objavljeno: 16.12.20 u 16:56

Utakmice odigrane od 14h u okviru Superlige!

Danas se utakmice Superlige Srbije igraju u dva termina, od 14h i od 16h, a u oba termina će biti po četiri utakmice.

Partizan – Mladost 4:0
Rad – Spartak 0:1
Zlatibor – Mačva 0:1
Bačka – Radnički Niš 1:2

Partizan je više nego sigurno savladao goste iz Lučana, a izveštaj sa te utakmice možete naći OVDE.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Fudbaleri Rada na svom stadionu dočekali su sjajne goste iz Subotice i u jednoj veoma bitnoj utakmici, kapitulirali su pred boljim rivalom. Spartak je nakon poraza od Vojvodine uspeo da se vrati na pravi put i golom sa bele tačke, ostvare tešku pobedu u Beogradu. Jedini gol na meču u 35. minutu upisao je Stefan Milošević, nekadašnji levi bek Crvene zvezde.

U derbiju začelja, jako bitnu pobedu ostvarila je Mačva nad Zlatiborom i to na gostujućem terenu. Jedini i ispostaviće se pobednički pogodak postigao je u 58. minutu susreta, Stefan Tripković.

Radnički je ponovo na neverovatan način uspeo da dođe do pobede, gol u sudijskoj nadoknadi. Povele su Nišlije veoma rano u Bačkoj Palanci, igrao se 4. minut kada je Uroš Đuranović postigao pogodak. Minimalnom prednošću gostiju otišlo se na poluvreme. Izjednačenje domaćinu doneo je Luka Ratković u 63. minutu i u momentima kada se činilo da će se bodovi podeliti, Nemanja Kojić je postigao pogodak na opšte oduševljenje ekspedicije iz Niša.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter