0
Košarka

‘ČISTKA’ U NBA LIGI: Ljubimac Grobara ostao bez kluba!

Objavljeno: 16.12.20 u 16:20

Ljubimac Grobara potpuno neočekivano dobio otkaz!

Igrač koji je bio jedan od ‘heroja’ među navijačima Partizana, naročito kada se sagledaju godine u kojima ‘crno-beli‘ nisu uspevali da osvoje ABA ligu, sada je bez kluba.

Najdžel Vilijams-Gos je uprkos sjajnoj partiji u prvoj utakmici predsezone, drugu utakmicu presedeo na klupi, da bi danas na iznenađenje svih dobio otkaz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Poznato je da se proteklih dana pravi ‘čistka’ u NBA ligi i da svi igrači slabijeg kvaliteta bivaju otpušteni, ali ovo se nije očekivalo. Najviše iz razloga što se moglo jasno uvideti koliko je Gos napredovao.

Delovalo je da za njega u Juta Džezima ima mesta i da će se naredne sezone boriti za minute na NBA parketima, međutim to se nije desilo.

Sada se vodi kao slobodan igrač i u potrazi je za novom sredinom. Videćemo da li je neki NBA tim zainteresovan ili će se Gos vratiti u Evroligu, u kojoj je nosio dres Olimpijakosa!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter