0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

ŽARKO LAZETIĆ PRED MEČ SA ZVEZDOM: ‘Nećemo da se branimo’

Objavljeno: 15.12.20 u 21:50

Retko koja ekipa u Superligi može da se pohvali da ima pozitivan skor ove sezone u utakmicama sa najboljim srpskim klubovima.

Metalac nije još izgubio u Gornjem Milanovcu protiv rivala iz vrha tabele. Prvo su igrali 0:0 sa Čukaričkim, pa 1:1 sa Partizanom i na kraju 3:3 sa Vojvodinom, a u sredu od 16 časova na noge im dolazi lider i aktuelni šampion Crvena zvezda.

– Zvezda je ekipa koja skoro nikad ne gubi, retko i prima golove. Jasno je da nas čeka težak posao, ali utakmicu posmatramo kao svaku drugu. Kao izazov i priliku da se izmerimo s takvim protivnikom. Znamo apsolutno ko je favorit, međutim, očekujem da ćemo biti podjednako ambiciozni kao dosad, da ćemo biti hrabri. Što više budemo mogli, nadmetaćemo se – kaže trener Metalca Žarko Lazetić.

Metalac na osam utakmica kod kuće ne zna za poraz, ali ima samo dve pobede.

– Neće nam biti opredeljenje da se branimo. Naravno, kada nas Zvezda bude na to naterala, bićemo spremni, kao i za ostale faze. Sve zavisi koliko ćemo biti u mogućnosti da sprovedemo prepoznatljiv način igre, koji smo izgradili proteklih meseci. Mnogo toga zavisi i od protivnika, ali i od našeg stava – zaključio je Lazetić.

Meč između Metalca i Crvene zvezde igra se u sredu od 16 časova u Gornjem Milanovcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter