0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

ŠOK U ŠAPCU: Mačva se razišla sa trenerom kolo pre kraja jesenjeg dela

Objavljeno: 15.12.20 u 15:52

Od početka sezone Mačva beleži loše rezultate u Superligi, te je bilo očekivano da će neko morati da plati ceh.

Kola su slomila na sada bivšem treneru Draganu Aničiću, s kojim je postignut dogovor o sporazumnom rastanku.

Za vreme Aničićevog boravka na klupi Mačve, klub se plasirao u Superligu i izborio učešće u polufinalu nacionalog kupa. Na staro mesto se vratio pre oko godinu dana, navijači su se ponadali da će klub ponovo beležiti dobre rezultate, ali se to ipak nije dogodilo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Šapčani trenutno zauzimaju poslednje mesto na tabeli s samo 11 bodova iz 18 bodova.

Oni su na sedam bodova daleko od bezbedne zone.

– Rastanak sa Aničićem ni u kom slučaju ne znači da nije reč o izuzetnom stručnjaku. Zajedno sa njim uspelo nam je da se posle sedam godina plasiramo u najviši rang i da u njemu opstanemo. Veliki broj objektivnih okolnosti uticao je da Dragan ne bude uspešan u drugom mandatu. Zaključili smo da je raskid ugovora najbolje rešenje. Aničiću želimo uspehe u daljoj karijeri, a pred nama su brojni poslovi na konsolidaciji kluba i što bržem izlasku iz krize. Do početka zimskih priprema pokušaćemo da nađemo rešenje na klupi, rekao je za ‘Žurnal’ Dragan Antonić, koji je trenutno vršilac dužnosti predsednika nakon ostavke Ivice Kralja.

Mačva sutra igra poslednji duel jesenjeg dela šampionata protiv Zlatibora na Gradskom stadionu u Užicu, a ekipu će na ovom susretu predvoditi trener omladinskog tima Dragoslav Kostić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter