0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: ‘Šarena’ ponuda za utorak, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 15.12.20 u 10:50

Ovog utorka očekuju nas mečevi nekih od najjačih evropskih liga, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam dobitnu kombinaciju!

UTORAK

18.30  Ajntraht – Borusija M.

Ajntraht je ove sezone specijalista za remije, ali sa takvom statistikom ne mogu daleko da stignu. Potrebne su pobede, a nju će teško moći da traži protiv osokoljenog Menša. Raduju se u Menhengladbahu osmini finala Lige šampiona i sigurno žele da godinu finiširaju u velikom stilu. Zbog toga bi možda baš u ovom susretu trebalo očekivati veći broj golova. Na tri od poslednja četiri međusobna duela je bilo 4+, a uvek gol-gol.

Predlog: II2+ (1.68)

20.30 Herta – Majnc

Herta je na Olimpijskom stadionu u Berlinu dobila veliki gradski derbi posle preokreta i sigurno je favorit protiv Majnca koji je u prvoj trećini Bundeslige pokazao da nema kvalitet za opstanak u eliti. Istina, jedini trijumf ove sezone izabranici Jan-Moric Lihta ostvarili su upravo na gostujućem terenu, a rezultatom 3:1 su slavili u Frajburgu. Ako ne bude nepredviđenih okolnosti, plavo-beli bi u ovom susretu trebalo apsolutno za sve da se pitaju.

Predlog: 1&2+ (2.10)

19.00 Vulvs – Čelsi

Ovo bi po svim parametrima trebalo da bude veoma efikasna utakmica. Nuno Espirito Santo od trijumfa u decembru 2012. nad ovim rivalom, ne zna za pobedu. Prošle sezone je Čelsi čak ubacio pet golova u mrežu (2:5), a u julu je takođe slavio (2:0). Mnogo muke domaćinu pravi fraktura lobanje najboljeg napadača Raula Himeneza. Ako se oporavi, biće pritiska za odbranu Lamparda.

Predlog: 12&3+ (2.15)

20.45  Benevento – Lacio

Domaćin je pokazao protiv Juventusa da ne zarezuje previše veličinu rivala. Čak ona i inspiriše izabranike Pipa Inzagija, tako da im je susret sa Laciom došao kao poručen. Gosti umeju da kiksnu, osetilo se to više puta. Dobili su određenu sigurnost sa Reijnom na golu umesto Strakoše, no ako im se zaustavi vezni red, postaju bezopasni. Poslednja tri meča Beneventa došlo je 0-2 gola.

Predlog: X2&2-3 (2.70)

21.00  Votford – Brentford

Malo je bio posustao Votford, a onda je tim Vladimira Ivića zaigrao kako i treba. Samo je Kardif odneo tri boda sa ovog stadiona. Utisak je da su gosti izgubili malo samopouzdanja zbog prošlosezonske eliminacije u finalu plej-ofa. Opasni su, ali ne i nerešivi. Ključ je zaustaviti sjajnog Ivana Toneja. Golovi ne bi trebalo da izostanu.

Predlog: 1&GG (5.60)

22.00  Real Madrid – Atletik Bilbao

Real iz Madrida nema mnogo prilika da kalkuliše. Mora da nagazi protivnika iz Baskije, koji je krajnje nepredvidiv. Baš je prošle sezone odneo odavde bodove, a isto je učinio i 2018. Istina, oba puta po jedan. Ono što bi trebalo imati na umu jeste da je pet od prethodnih šest dvoboja ovih rivala došlo u granici 0-2 gola.

Predlog: II1-2 (1.62)

UKUPNA KVOTA 185.79 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter