0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

NOVI, HEROJSKI GEST: Bivši košarkaš Crvene zvezde učestvovao u izgradnji kuće za porodicu na Kosovu i Metohiji

Objavljeno: 15.12.20 u 13:20

Sedmočlana porodica Tasić iz sela Gornje Močare, opština Kosovska Kamenica, na Kosovu i Metohiji, sa velikim ushićenjem dočekala je useljenje u svoj novi dom!

Zahvaljujući onlajn donatorskoj večeri koja je održana početkom septembra, u organizaciji proslavljenog košarkaša Crvene zvezde, a sada funkcionera tog kluba Marka Kešelja i Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, sredstva koja su tom prilikom prikupljena, bila su dovoljna da se Tasićima izgradi i potpuno opremi nova kuća!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Svečanom trenutku, zbog teške situacije izavane korona virusom i mera koje su donešene, prisustvovala je manja grupa članova organizacije Srbi za Srbe i Eparhijske humanitarne organizacije Majka devet Jugovića iz Gračanice koja je i logistički podržala ovu akciju.

– Teška vremena rađaju heroje, teška vremena rađaju velika dela. Uspeli smo u ovim izazovnim vremenima da organizujemo drugo donatorsko veče po redu, da ono preraste u tradiciju. Zahvaljujem se svim donatorima i ljudima dobre volje koji su nam pomogli da i ova naša akcija bude uspešna, da porodica Tasić dobije krov nad glavom i priliku da njihova deca odrastaju u humanim uslovima – rekao je Marko Kešelj.

FOTO: Srbi za Srbe

Podsetimo, ove godine, odlučeno je da se ne prekida kontinuitet u organizovanju donatorskih večeri. Poštujući propisane mere, drugo po redu, ovoga puta onlajn donatorsko veče, emitovano je direktno na društvenim mrežama Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, pa su gledaoci bili u prilici da slanjem SMS poruka na broj 7763 učestvuju u prikupljanju neophodnih sredstava. Nakon što je, prošle godine, izgrađena kuća desetočlanoj porodici Savić iz sela Koretište kraj Gnjilana, pristojne uslove za život i odrastanje dobila je još jedna porodica koja živi na Kosovu i Metohiji.

(VIDEO:YouTube/Srbi za Srbe)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter