0
F1

FOTO: YouTube screenshot

ŽAN TOD: ‘Šumaher zahvaljujući lekarima vodi koliko toliko normalan život’

Objavljeno: 14.12.20 u 12:15

Prvi čovek FIA i veoma blizak prijatelj Mihaela Šumahera, Žan Tod, govorio je  o trenutnom stanju u kojem se nalazi legendarni Nemac.

 Mihael je 29. decembra 2013. godine doživeo težak pad na skijanju. Dugo je bio u komi, a nakon izlaska iz iste, doktori vode brigu o njemu u porodičnom domu Šumahera. O njegovom zdravlju se retko govori i samo porodica i prijatelji imaju mogućnost da ga vide.

Ne želim da otkrivam mnogo detalja. Pad koji je doživeo na skijanju imao je nažalost veoma teške posledice. Od prvog trenutka Mihael ima sjajnu medicinsku negu, koja mu omogućava da vodi koliko toliko normalan život-rekao je Tod.

PROČITAJTE JOŠ: ENGELZI BRUJE O OVOM GESTU: Ivanović jedini kapiten u Premijer ligi bez trake sa duginim bojama

Nekadašnji prvi čovek Ferarija prokomentarisao je i ulazak Mika Šumahera, Mihaelovog sina u najbrži karavan.

-Oduševljen sam. Potiče iz familije koju obožavam. Znam ga od kada se rodio. Ima veliku strast prema vožnji i automobilima. Naravno ne treba od njega očekivati u prvoj sezoni spektakularne rezultate. Njegov bolid sigurno ne može da se meri sa Mercedesom, koji voze Hamilton i Botas. Nadam se da će se u budućnosti svi konstruktori približiti Mercedesu. To bilo dobro i za sport i za Mika- izjavio je Tod.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter