0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

STEFANO PIOLI: „Crvena zvezda ima dobru ekipu!“

Objavljeno: 14.12.20 u 17:29

Žreb je odlučio da protivnik Crvene zvezde u nokaut fazi Lige Evrope bude veliki Milan, a trener slavnog tima Stefano Pioli ne krije uzbuđenje povodom toga.

-Biće jako zanimljivo i uzbudljivo vratiti se u grad koji je toliko povezan sa istorijskom stranicom velikog Milanaizjavio je Pioli za italijansku agenciju ANSA podsećajući na dvomeč iz 1988. godine kada su Rosoneri eliminisali Crvenu zvezdu iz osmine finala Kupa evropskih šampiona, da bi posle i osvojili to takmičenje. Zvezda i Milan sastali su se i 2004. godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada je Milan nakon velike borbe izborio plasman u Ligu šampiona, da bi ga na kraju sezone osvojio.

Pioli je rekao da je već upoznat ko mu je naredni rival.

-Crvena zvezda ima dobru ekipu, dobro su igrali u grupnoj fazi Lige Evrope, a u domaćem prvenstvu su bez konkurencije najbolji. Međutim, mi smo pokazali da možemo protiv svih ekipa da igramo – zaključio je strateg Milana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter