0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Ponuda nije bogata, a mi ‘gađamo’ tursko, grčko i špansko prvenstvo, uz NFL!

Objavljeno: 14.12.20 u 11:40

Iz današnje ponude smo u saradnji sa našim beting partnerom Soccer kladionicom, spremili dobitnu kombinaciju za vas!

17.00 Sivas – Antalija

I dalje je kod domaćina povređen Armin Đerlek, a na tom spisku su još Feliks, Ribalka i Jezijurt. Poslednji ima koron avirus. Kod gostiju je prava bolnica, šest turskih igrača i Italijan Drole izostaju. U poslednjih šest susreta u svim takmičenjima, Sivas je jednom savladao ovog rivala.

Predlog: 2-3 (1.98)

18.00 Omonija – Papas

Omonija će sada bolje igrati. Nisu imali kadar za takmičenje na tri fronta. Iako je kvota rasla na njih, ne odustajemo od vere da imaju šta je potrebno za pobedu nad Paposom u Nikoziji. Time bi Omonija prekinula niz od pet mečeva bez pobede protiv ovog rivala (0-2-3).

Predlog: X-1 (4.30)

21.00 Selta – Kadiz

Granada i Bilbao poklekli su pred Seltom koja je uveliko iznad crte koja vodi u Segundu, ali još uvek nema dovoljno bodova da bude mirna. Trener Marselino je doneo stabilnost i samopouzdanje i definitivno planira het trik. Kadiz nije mačji kašalj, naročito posle pobede nad Barselonom. U Vigu veruju da se protivnik, upravo zbog toga, uspavao na lovorikama i da će lakše izaći na kraj sa najprijatnijim iznenađenjem sezone.

Predlog: 1X&2+ (1.70)

Utorak

02.15 Klivlend Brauns – Baltimor Rejvens

Kada su se dva divizijska rivala prvi put ove sezone susrela, situacija je bila drastično drugačija, što se oslikalo i na krajnji rezultat (38:6 za Baltimor). Međutim, kao da je taj debakl bio potreban Braunsima da se poslože sve kockice i da počnu da igraju kao u transu. U narednih 11 utakmica upisali su devet, od kojih je poslednja protiv Tenesija možda i najimpresivnija. Rejvensi, sa druge strane, pregrmeli su nalet korona virusa i biće mnogo kompletniji u ovom susretu, uz neverovatnog Lamara Džeksona na mestu kvoterbeka.

Predlog: Ki1 (2.15)

UKUPNA KVOTA 31.11 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter