0
Košarka

FOTO: Kings.com

SJAJNE PARTIJE DOSKORAŠNJIH SAIGRAČA: Bogdan i Bjelica dvocifreni u pobedama Atlante i Sakramenta

Objavljeno: 14.12.20 u 09:31

Zapažene partije srpskih reprezentativaca.

Posle ubedljivog poraza u prvom meču predsezone protiv Portlanda, ovog puta Sakramento Kingsi su bili ubedljivi protiv Trejlblejzersa – 121:106.

Na prošloj utakmici Nemanja Bjelica je imao dva poena, dok je u noći između nedelje i ponedeljka postigao 12 poena. Dodao je i šest skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu za 22 minuta na parketu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najefikasniji u Kingsima bili su Gaj i Holms sa po 14 poena, Foks je dodao 13, Haliburton, Metu i Glen Robinson su dali po 11, a 10 je ubacio Kaminski. Kod Blejzersa se ponovo istakao bivši centar Kingsa Heri Džajls, koji je imao 19 poena i 13 skokova.

Još jedan srpski internacionalac i bivši igrač Kingsa, Bogdan Bogdanović, takođe je bio sjajan. On je u pobedi Atalante nad Orlandom s 116:107 zabeležio 18 poena (3/5 za dva, 4/10 za tri) i po dve asistencije i uhvaćene lopte. Efikasniji od njega bio je samo Trej Jang (21, 7as, 4sk). Na drugoj strani je Markel Fulc dao 21, a Nikola Vučević je pored 14 poena imao 15 skokova.

Košarkaška vest dana iz SAD svakako je i povratak Kevina Durenta, koji je se posle 552 dana oporavka od teške povrede konačno vratio na parket na meču u kom je njegov Bruklin bio bolji od Vašingtona (119:114). Durent je igrao 23 minuta i zabeležio je 15 poena i po tri skoka i asistencije, izašao je sredinom treće deonice i nije se vraćao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter