0
U pripremi

FOTO: FK Radnički Niš

SA DVA POGOTKA DONEO POBEDU NIŠLIJAMA: Petar Đuričković najbolji u 18. kolu Superlige Srbije

Objavljeno: 14.12.20 u 11:20

Najbolji igrač 18. kola Superlige Srbije je Petar Đuričković, strelac oba pogotka u pobedi Radničkog nad ekipom Zlatibora u Nišu.

Završeno je još jedno superligaško kolo, pretposlednje u jesenjoj polusezoni, koje nije donelo neka veća iznenađenja. Ostaće upamćeno pre svega po tome što nismo videli nijedan penal ili crveni karton na deset odigranih mečeva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ekipa Radničkog je teže nego što se očekivalo stigla do pobede nad ekipom Zlatibora rezultatom 2:1, a najzaslužniji za to je iskusni Petar Đuričković.

– On je pružio sjajnu partiju i postigao oba pogotka za svoj tim, na izuzetno atraktivan način, zbog čega nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja, navodi se na zvaničnom sajtu takmičenja.

(VIDEO:YouTube/Superliga Srbija)

Petar Đuričković (29) je rođen u Prištini, igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a tokom juniorske karijere nastupao je za Radnički iz Niša i Crvenu zvezdu. Kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde nastupao je za Sopot i Radnički 1923, da bi potom karijeru nastavio u Radničkom iz Niša, Partizanu i grčkoj ekipi AO Xanthi, odakle se u septembru i vratio u Niš. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 9 superligaških nastupa, uz dva postignuta pogotka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter