0
Evroliga

FOTO: Youtube screenshot

OBRADOVIĆ I SIMONOVIĆ SLOŽNI: „Alba je savršen spoj mladosti i iskustva!“

Objavljeno: 14.12.20 u 18:21

Crvena zvezda u okviru 14. kola Evroliga igra meče protiv Albe Berlin. Meč je na rasporedu u utorak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Crveno-beli se nalaze u lošoj formi u Evroligi, vezali su četiri poraza. Alba Berlin u Beograd dolazi u dobroj atmosferi nakon nekoliko važnih pobeda.

Vrlo dobra ekipa koja zna da poremeti protivničku ekipu promenama ritma i odbrana. Iskusni su, igraju dosta dugo zajedno i vođeni su od strane dva vrlo iskusna plejmejkera Sive i Grejndžera, koji igraju za ekipu i razigravaju i druge –  rekao je Obradović, nekadašnji košarkaš i trener Albe, za klupski sajt.

Marko Simonović ističe da je berlinski tim savršen spoj mladosti i iskustva, a ekipu odlično vodi španski trener Garsija Aita.

Stil je isti godinama, a otkad je na klupu seo Španac, igraju brzo, u tranziciji su, puno trče, puno šutiraju puno za tri poena, ali su i vrlo nezgodni sa promenama odbrane. Najdominantniji igrač je Luk Sikma i sa ovakvom ekipom koja je brza morate da odigrate sa maksimalnom koncentracijom i vrlo čvrsto u odbrani. Mi smo odigrali stvarno dobru utakmicu u subotu protiv FMP-a i želimo da nastavimo na isti način, posebno jer nam već u petak stiže Valensija – izjavio je Simonović.

Alba je trenutno na skoru 5-7, dok Crvena zvezda nakon četiri uzastopna poraza ima skor 4-9.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter