0
Domaći fudbal

FOTO: SANDIĆ FOTO

‘NIJE BILO NESPORAZUMA MEĐU IGRAČIMA’: Oglasio se Miloš Jojić nakon gesta kojim je oduševio Srbiju

Objavljeno: 14.12.20 u 10:15

Fudbaler Partizana Miloš Jojić koji je gestom prema zaposlenima u klubu oduševio Srbiju, sada se oglasio.

Naime, povratnik u redove crno-belih je svima koji rade u Sportskom centru ‘Teleoptik’ podelio koverte sa po 150 evra, kako bi lakše prebrodili aktuelnu situaciji, ali i uoči praznika koji dolaze.

Ovakav njegov postupak naišao je na oduševljenje u javnosti, iako, kako je i sam fudbaler saopštio nije bilo namere da se o tome govori van kluba. Takođe, Miloš je u pismu koje je prosledio naglasio da je ovo lično njegov gest i da je situacija u klubu dobra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Pismo Miloša Jojića vam prenosimo u celosti:

– Prvo bih želeo da se zahvalim svima vama dragi novinari koji ste objavili vest vezanu za moj gest prema zaposlenima u Sportskom centru ‘Teleoptik’, iako moja namera nije bila da se to stavlja u prvi plan i objavljuje.

Celu negativnu atmosferu oko korona virusa sam hteo da razbijem ovim gestom, i da bar malo ulepšam praznike ljudima koje poznajem preko 20 godina.

Moram da napomenem da je ovo isključivo bilo po mom osećaju, neki vid zahvalnosti tim ljudima. Nije bilo nikakvih nesporazuma među nama igračima, kako je navedeno. Mi organizovano, skoro svake nedelje, odvajamo sredstva za razne humanitarne akcije, pa i za naše drage zaposlene u ‘Teleoptiku’.

Situacija u klubu je stabilna, plate ne kasne, te zaista nema potrebe da se ovakav gest stavi time u lošu konotaciju i time ne samo umanji, već stvori loša slika i atmosfera. Mi smo jedna porodica, jedna kuća i bilo da to radimo grupno ili pojedinačno radimo od srca, poručio je Miloš Jojić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter