2
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: „Zašto Srbijagas daje novac Vojvodini i koga tamo plaća?“

Objavljeno: 14.12.20 u 19:30

U danima kada trener Vojvodine Nenad Lalatović poziva političare da pomognu njegovim igračima, da dobiju zaostale plate, stigao je i odgovor ministra energetike i rudarstva Mihajlović Zorane.

Ministarka je najavila da će zatražiti redefinisanje svih investicionih planova Srbijagasa i tu se dotakla i FK Vojvodine.

Preispitaćemo da li Srbijagas treba da sponzoriše klubove, kao što je to sada slučaj sa Vojvodinom. Srbijagas na osnovu ugovora o sponzorstvu Vojvodini godišnje daje 3.000.000 evra godišnje – izjavila je ministarka Mihajlović.

Ona je navela da je najveći problem kome taj novac ide.

Da li se to plaća ili ne, da li se plaćaju navijači ili fudbaleri, da li se novac daje u gotovini ili ne, zašto se pojavljuju lica koja su optužena, zašto se pojavljuju lica u toj priči koja su bili narko dileri? Kakvi su to ljudi koji imaju nadimke Snajper i slično? To su sve stvari koje moraju da se reše – poručila je ministarka Mihajlović, a prenosi Tanjug.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter