0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KATAI VEOMA ISKREN: ‘Svi su jaki, Glazgov je bio poželjan!

Objavljeno: 14.12.20 u 21:25

Nema sumnje da veoma atraktivan rival stiže na ‘Marakanu’, a evo šta o svemu tome misli Aleksandar Katai.

Igrač koji je prva zvezda tima i neko koga se protivničke odbrane pribojavaju imao je zanimljivu izjavu nakon što je na žrebu izvučen Milan.

‘Čak 90 odsto klubova iz povlašćene grupe Lige Evrope može da ima značajnu ulogu u Ligi šampiona, zapao nam je Milan, ne bi lakše bilo ni da smo za rivala dobili nekog drugog. Kad bih krenuo da ređam: jak, jak, jak…Da li, ipak, tom svetu pripada Glazgov rendžers? Nisam siguran. Hajde da isključim Škote. Automatski ste dobili odgovor ko bi predstavljao koliko, toliko bolju varijantu za Crvenu zvezdu.’ – rekao je Katai, a potom se nadovezao na Milan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

‘Veliki klub, kvalitetan sastav što potvrđuje i njegov plasman u Seriji A, vodeće mesto u ligi, igra za poštovanje, čime se, zapravo, uviđa sva težina Zvezdinog zadatka. Nema nam druge, borićemo se! Još nešto: niko ne sme da otpiše Zvezdu pre nego što je vidi na delu u susretu sa Milanom. Ne pravim razliku. Meni je važno da se igraju dva meča, a ne kao u ovogodišnjim evropskim kvalifikacijama za Ligu šampiona kada je objektivno slabija Omonija u jednoj utakmici penalima eliminisala Zvezdu. Nema predaje, ta reč je zabranjena.’ – zaključio je povremeni reprezentativac Srbije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter