0
Evropske lige

FOTO: FC Barcelona/twitter

JEDNOGLASNO ODLUČENO: Miralem Pjanić je sportista godine!

Objavljeno: 14.12.20 u 23:55

Očekivano priznanje za vezistu Barselone!

U Bosni i Hercegovini danas je obavljena jubilarna 20. godišnjica proglašenja najboljih sportista, a sve pod pokroviteljstvom Radiotelevizije BiH i organizacije ‘Nezavisnih novina’.

Žiri je jednoglasnom odlukom za sportistu godine izabrao Miralema Pjanića, vezistu španske Barselone, dok je za sportistkinju godine izabrana takođe jednoglasno košarkašica Marica Gajić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

‘Hvala vam svima za nagradu za sportistu godine, naravno da mi je vrlo drago što sam je dobio. Zahvaljujem svima onima koji su birali, kao i reprezentaciji i klubu. Bila je vrlo uspešna sezona sa Juventusom, a prelazak u Barselonu je sigurno kruna moje karijere i nešto fenomenalno. Nadam se da će u budućnosti biti još puno uspeha. Ovo će biti još jedan motiv da bolje radim i budem primer našoj deci u BiH, da i oni budu jednog dana u reprezentaciji i najvećim klubovima sveta. Ova nagrada imaće posebno mesto u mojoj kući.’ – rekao je proslavljeni fudbaler Miralem Pjanić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter