0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ITALIJANSKI MEDIJI UPOZORAVAJU: ‘Prethodni dueli bude velika sećanja, Zvezda je jako čvrsta!’

Objavljeno: 14.12.20 u 22:30

Nije Zvezda kakva je bila nekada, ali nije ni Milan!

Italijanska štampa oduševljena je činjenicom da će Milan igrati dva duela sa Crvenom zvezdom! Brojni dueli ova dva kluba, kao i neverovatni događaji na njima stvorili su mnoge ‘mitove’.

Dueli između Zvezde i Milana igraće se 18. i 25. februara naredne godine, a prvi od dva meča biće odigran na najvećem srpskom stadionu, ‘Rajko Mitić’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

Italijanski odsek ‘Skajsporta‘ posebno se osvrnuo na ovaj više nego zanimljiv duel u kojem je Milan nesumnjivo veliki favorit! Ipak, tamošnji mediji, a naročito Andrea Marinoci veoma su ozbiljno shvatili naš tim, pa su na svojevrstan način upozorili Milaneze.

‘Srbi su prvi na tabeli u tamošnjoj ligi i veoma dobro igraju u Evropi. Imaju u svojim redovima i jednog italijanskog igrača, Dijega Falćinelija, koji redovno daje golove. Crvena zvezda ima čvrstinu i tim je koji igra dobar fudbal. Bez publike na Marakani nije svakako isto, ali to je tim koji se ne sme potceniti. Prethodni mečevi Milana i Crvene zvezde bude velika sećanja!’ – rekao je poznati italijanski novinar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter