1
Košarka

SRBIN MANJE U NBA: Memfis se odriče Gudurića i plaća mu milione?!

Objavljeno: 13.12.20 u 15:35

Srpski košarkaš Marko Gudurić je samo još na papiru član Memfis Grizlija, tvrde američki mediji i dodaju da će morati da promeni sredinu.

Gudurića nije bilo u sastavu Memfisa ni na predsezonskoj proveri protiv Minesote, a u tekstu ‘Atletika’-a, novinar Džon Holindžer ističe da Memfis ima 17 igrača pod ugovorom, a da može da regiustruje samo 15.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Nije službeno sve dok sezona ne počne, ali Memfis ima 17 igrača pod ugovorom, a samo je 15 mesta, pa će, vrlo je verovatno da se odreknu Gudurića i Hezonje. Nijedan od njih dvojice nije u trening kampu, napisao je Holindžer.

Sve su manji izgledi da Marko Gudurić ode negde u trejdu i ostane u NBA, a sve veći da Memfis jednostrano raskine ugovor i plati srpskom asu 2.750.000 dolara za sezonu pa da potraži novu sredinu u Evropi. Pisalo se da Fenerbahče želi da ga vrati, a posle poslednjih poraza taj interes će se verovatno i pojačati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter