0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Veoma zanimljiva ponuda! Italijani u prvom planu!

Objavljeno: 13.12.20 u 11:15

U saradnji sa našim beting partnerom Soccer kladionicom, spremili smo vam dobitnu kombinaciju! Danas su na programu najjače lige u Evropi!

14.00 Real Sosijedad – Eibar

Računajući utakmicu sa Rijekom, Sosijedad je u seriji od tri remija. Niko nije očekivao da u ovom periodu igraju toliko beskrvno, ali eto, dogodilo se. Mogli bi da preokrenu situaciju protiv Eibara koji je pobedom nad Betisom došao do daha uz sjajnu igru defanzivaca. Sada je potrebna još jedna dobra partija tog dela tima i sjajnog golmana Dmitrovića pošto se napadači ne ističu, a Sosijedad je primio samo pet golova.

Predlog: 2-3 (2.00)

14.30 Rapid – Tirol
Loše je igrao Rapid do duela koji je dobio rezultatom 3:1 u Hartbergu. Ekipa je iscrpljena zbog učešća u Ligi Evrope, ali na domaćem planu ionako ne mogu više od drugog mesta. Tirol se poigrao sa Volfzbergerom, kome je dao četiri gola i iskoristio umor „vukova”. Pošto je i Rapid u sličnoj situaciji, možda se i u Beču dogodi iznenađenje za sladokusce koji jure velike dvojke.

Predlog: GG&3+ (1.72)

14.30 Volfzberger – Austrija
Volfzberger krene pa stane. Igra na dva fronta, a nema dovoljan broj igrača za iskušenja koja nose liga i LE, u kojoj je pobedio kao gost Fejenord i CSKA u Moskvi! Austrija je, blago rečeno, katastrofalna. Poraz, tri remija, poraz… Uz negativnu gol-razliku, idu i nedopustive igre pa od ove utakmice počinje velika borba za rehabilitaciju i eventualni plasman u plej-of. Minus nije nenadoknadiv.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.88)

15.00 Napoli – Sampdorija
Stadion Napolija se sada zove „Dijego Armando Maradona”. Sjajan gest Napolitanaca koji su se tako odužili velikom majstoru. Igra domaćina trenutno je dobra i bazirana je na Gatuzovoj impulsivnosti. Očigledno da se energija trenera u velikoj meri prenosi na igrače, što se od Rina
svakako očekivalo. Potpuna suprotnost u odnosu na trenera Napolija je letargični Ranijeri, koji ima sve manji uticaj na dešavanja u ekipi, pa se lako može desiti da uskoro budre smenjen.

Predlog: 1&2+ (1.60)

17.00 Salcburg – LASK
Derbi koji Salcburg, posle ko zna koliko vremena, ne dočekuje kao prvoplasirana ekipa. Senzacionalno je izgubio od Admire, ali bez obzira na kvalitet i ambicije lidera iz Linca, do kraja sezone stvari će doći na svoje mesto. Možda već na ovom meču „bikovi” pobede i ponovo
preuzmu poziciju lidera. LASK je u odličnoj formi i ima samo jedan poraz. Primio je šest golova.

Predlog: 1&3+ (2.15)

18.00 Đenova – Juventus
Juventus se revanširao Barseloni za poraz, a sada treba da zaigraju tako i u prvenstvu. Učinak 5-5-0 je neočekivan, posebno je upečatljiv bilans u gostima (1-4-0). Ako vidimo gde sve Pirlov tim nije uspevao da pobedi, onda je objektivna bojazan koju osećamo. Međutim, sad kada je grupna
vaza LŠ završena, fokus će biti usmeren samo na prvenstvo i zato očekujemo da se neće ponoviti 2019. i da će favorit uspešno proći ovo gostovanje.

Predlog: II2+ (1.85)

20.45 Milan – Parma
Pioli se nada da će imati Ibrahimovića na raspolaganju pošto postoje naznake da bi Šveđanin mogao zaigrati. Odluka je na treneru, a možda bi bilo pametno sačuvati napadača još koji dan, jer smatramo da trenutni lider Serije A, sa protivnikom kojeg je pobedio prošla tri puta, može opet izaći na kraj i bez svog najboljeg igrača. Efikasnost ume biti problem Liveranijevog tima, ali znaju oni da odigraju na remi i sećamo se da ih je malo delilo od pobede nad Interom ovde (2:2).

Predlog: H1 (1.87)

UKUPNA KVOTA 44.74 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ
BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter