0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

ODLIČNA UTAKMICA U MILANU: Viđena četiri pogotka, Parma prosula pobedu u 90.minutu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.20 u 23:29

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 11. kola Serije A, vodeći Milan je na svom terenu remizirao sa Parmom, rezultat je bio 2:2 (0:1).

Iako se od Milana očekivao večeras trijumf, navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni pošto su do boda stigli tek u sudijskoj nadoknadi.

Parma je povela već na samom startu meča, u 13. minuti. Iskusni Žervinjo je na levoj strani terena sjajno prošao, zatim je prosledio odličnu loptu do usamljenog Ernanija koji preciznim udarcem savladava Donarumu.

Milan je imao potpunu inicijativu, gosti su se grčevito branili, ali posle deset minuta igre u drugom poluvremenu Kurtić je sjajnim udarcem sa petnaestak metara savladao nemoćnog Donarumu.

Usledila je brza reakcija Milana pošto su stigli do gola u 58. minutu, strelac je bio Teo Ernandez.

Domaćin je stvarao pritisak, ali se dugo čekalo na nove velike prilike. Tek u sudijskoj nadoknadi Ante Rebić je ošutao, njegov udarac je izblokiran, a Ernandez natrčava na odbijenu loptu i svojim drugim pogotkom postavlja konačnih 2:2.

Milan u sledećem kolu gostuje Đenovi, dok Parma kod kuće dočekuje Kaljari.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter