0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

NIKOLIĆ PRED OTKAZOM: Lokomotiva primila pet golova!

Objavljeno: 13.12.20 u 17:55

Crni dani za nekadašnjeg trenera Partizana!

Lokomotiva je potpuno očekivano ispala iz Lige Šampiona, imala je jako tešku grupu i takav epilog se nekako i naslućivao.

Međutim ono što nije bilo nikako očekivano jeste očajna igra u domaćem prvenstvu. Danas je tim koji sa klupe predvodi naš stručnjak Marko Nikolić, doživeo pravi debakl, izgubivši čak 5:0 od domaćina Krasnodara.

Sve je počelo već u petom minutu meča, kada je Viktor Kleson doveo domaćina u vodstvo, da bi već u 11. minutu prednost duplirao Remi Kabelja. Rezultatom 2:0 otišlo se na poluvreme i svi su očekivali da se ‘Lokosi‘ malo probude u drugom delu igre, međutim..

Oni su primili još tri gola, u 75. minutu strelac je bio Berg, potom Sulejmanov u 80. minutu i potom ponovo Berg u 84. minutu susreta.

Prema statističkim podacima Lokomotiva je bila ravnopravna, ali teren je merilo. Nakon ovog kola tim trenera Nikolića nalazi se na 7. mestu ruske Premijer lige.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter