0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

NAVIJAČI AJAKSA U NEVERICI: Policija uhapsila Tadićevog saigrača zbog ranjavanja rođaka – preti mu nekoliko godina zatvora

Objavljeno: 13.12.20 u 13:31

Veliku pažnju holandske janvosti privukao je ovaj slučaj.

Fudbaler Ajaksa i saigrač Dušana Tadića, Kvinsi Promes, uhapšen je u nedelju ujutru. Njega su policajci priveli zbog sumnje da je naneo teške povrede nožem rođaku.

Portparol holandske policje Jelmer Gerds je saopštio ovu informaciju, ali nije želeo da iznosi detalje o slulčaju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Promes će u pritovru ostati nekoliko dana, dok se ne utvrdi šta se zapravo desilo, a ono što čudi u čitavoj stvari je informacija da se ovaj incident dogodio u julu, pa nije jasno zašto je tek sada priveden.

Do samog incidenta je došlo na proslavi koju je organizovao napadač Ajaksa u jednom od hangara svoje kompanije ‘Abkude’. Promes je tokom zabave ušao u rasparavu sa rođakom iz za sada nepoznatih razloga, a zatim ga ja ubo nožem i ozbiljno povredio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quincy Promes (@qpromes)


Ostali prisutni su sprečili veći incidenta, a kako tvrde pojedinci koji su bili tamo, moglo je da se desi ono najgore.

Podsetimo, Promes je u Ajaks došao iz Sevilje prošle godine za 15 miliona evra, a pre Andaluzije igrao je još za Spartak Moskvu, GO Ahed Iglse i Tvente. On je ove sezone odigrao 17 utakmica, postigao pet golova i jednom asistirao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)


 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter