0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

LIVERPULA SPASIO PENAL: Fulam ponovo bez Mitra u ekipi!

Objavljeno: 13.12.20 u 19:27

Fulam je izvukao bod u bitnoj utakmici protiv Liverpula! 

Prvo poluvreme je bilo neprepoznatljivo od strane fudbalera Liverpula, koji nisu delovali kao ekipa koja je prošle sezone osvojila Premijer ligu. Fulam ih je potpuno nadigrao i stvorio mnogo bolje šanse od njih.

Iako je posed lopte bio u korist Liverpula, čak 71%, stiče se utisak da je većinski deo tog poseda bio iskorišćen između Alisona i ostatka zadnje linije.

Pogodak za Fulam u 25. minutu postigao je Bobi Rid, na asistenciju Ademole Lukmana. Postojala je opcija da pre toga bude prekršaj nad Salahom, ali glavni arbitar i VAR soba nisu oglasili.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 1:0.

Drugo poluvreme je Liverpul krenuo svim silama napred, ali Fulam je delovao neverovatno ispirisano i raspoloženo, pa su konstantno odbijali nalete gostiju.

Međutim, momenat koji je sve okrenuo je 74. minut i ulazak Kamare u igru.. Samo četiri minuta kasnije bio je slobodan udarac za Liverpul, loše je šutirao Vajnaldum, međutim u živom zidu lopta je u ruku pogodila upravo Kamaru.

Potpuno opravdano pokazano je na belu tačku, a Mohamed Salah iako je veoma loše šutirao, uspeo je da savlada golmana Areolu, koji je morao ovaj penal da odbrani!

Do kraja duela Liverpul je napadao, ali nije uspeo da postigne pogodak!

Definitivno su fudbaleri Fulama mnogo zadovoljniji!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter