0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FALĆINELI: „Želeo bih da se zahvalim navijačima koji su nam davali podršku iako nisu mogli da budu na stadionu!“

Objavljeno: 13.12.20 u 20:21

 Dijego Falćineli potvrdio je pobedu Zvezdinim drugim golom na večerašnjem meču i svojim devetim otkako je član „crveno-belih“. Italijan nije krio zadovoljstvo povodom novog pogotka, kao i da svi imaju puno razloga za zadovoljstvo zbog odličnih rezultata „crveno-belih“ u sva tri takmičenja.

Naravno, drago mi je zbog gola, ali pre svega zbog toga što smo i poslednji meč na Marakani uspeli da rešimo u našu korist. Sjajni smo bili ove jeseni na našem stadionu, primili smo svega nekoliko golova, a dali smo ih mnogo. Imponuje mi što imam golove na svom kontu i što je cela ekipa u dobroj formi. Ostalo nam je da odradimo još dva meča i da idemo na više nego zasluženi odmor – izjavio je Falćineli.

Fudbaler ne krije zadovoljstvo sjajno odrađenim periodom iza njega i Crvene zvezde.

Imamo puno razloga za zadovoljstvo. Ostvarili smo veliki rezultat i treba da budu svi ponosni na nas. Sumiraćemo utiske po završetku, sutra dobijamo i protivnika u šesnaestini finala tako da imamo vremena i da se dobro odmorimo za prolećne obaveze. Želeo bih da se zahvalim i navijačima koji su nam davali podršku iako nisu mogli da budu na stadionu – zaključio je Falćineli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter