0
Evroliga

DELIJE GA MRZE: Prošle godine se ‘tukao’ sa Lazićem, sada ostaje bez kluba!

Objavljeno: 13.12.20 u 17:30

Dva pomalo neočekivana otkaza se spremaju!

Himki je ekipa koja u mnogome zavisi od raspoloženja i želje prve zvezde tima, Alekseja Šveda. Jednostavno je, ako njega krene, tim ima šanse, ako njega ne krene, ceo Himki je stao.

Ipak, ljudi iz uprave Himkija nisu zadovoljni nastupima preiskusnog Jonasa Jerebka. Podesećamo da je Jerebko pre angažmana u Himkiju bio dugogodišnji NBA igrač, koji je i tada važio za sjajnog šutera na poziciji krilnog centra.

Jerebko je ove sezone u Evroligi prosečno beležio nešto manje od 13 poena, a prema učinku bio je drugi najbolji igrač tima, odmah iza pomenutog Šveda.

Drugi igrač koji bi u paketu sa Jerebkom prema pisanju medija trebao da napusti tim je Janis Tima. Iskusni Letonac nema lošu sezonu, ali jednostavno predstavnici ruskog kluba nisu preterano zadovoljni njegovim doprinosom, a i postoje priče da se neko ozbiljno ime sprema da dodje u Himki.

Tima je ove sezone u najjačem evropskom timskom takmičenju prosečno beležio nešto više od osam poena po utakmici.

Janis je beogradskoj publici ostao u sećanju nakon ‘koškanja’ sa Lazićem prošle sezonu u Evroligi!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter