0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter screenshot

BUDUĆNOST JEDINA NESAVLADANA EKIPA: Slavili i u derbiju Crne Gore!

Objavljeno: 13.12.20 u 22:24

Budućnost je posle pobede u prošlom kolu protiv Crvene zvezde, savladala i ekipu Mornara.

Iako su imali ogromnih problema sa koronavirusom, košarkaši Budućnosti igraju sjajnu košarku. Jedina su neporažena ekipa u ABA ligi, a večeras su slavili u derbiju Crne Gore protiv ekipe Mornara.

Izabranici Petra Mijovića slavili su rezultatom 81:74 (17:27, 26:18, 20:14, 18:15), pa sada imaju skor 7-0, dok je Mornar na učinku 7-2.

Mornar je odlično odigrao prvu četvrtinu, imao je prednost od 10 poena , ali je u drugoj četvrtini Budućnost uspela da uhvati rezultatski priključak i da ode na odmor sa samo 2 poena zaostatka.

Mornar se držao do kraja treće četvrtine, ali tada Budućnost pravi preokret i do kraja meča nije ispuštala prednost. U poslednjoj četvrtini briljirali su Zoran Nikolić i bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović.

Najefikasniji u ekipi Budućnosti bili su Džastin Kobs sa 19 poena i Vili Rid sa 18 poena i 6 skokova, u ekipi Mornara najraspoloženiji bio je Džejkob Pulen sa 17 postignutih poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter