0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

ARSENAL SE PONOVO OBRUKAO: Urnebesna reakcija navijača na njihovu igru, Lester bez većih problema slavio kod kuće! (FOTO)

Objavljeno: 13.12.20 u 23:05

Fudbaleri Arsenala ponovo su razočarali svoje navijače. Oni su u prvoj utakmici pred navijačima posle više od devet meseci izgubili u 12. kolu Premijer lige od Barnlija, a rezultat je bio 1:0 (0:0).

Ekipa Mikela Artete je zabeležila treći uzastopni poraz, za pobedu ne znaju još od 1. novembra, a u poslednjih pet utakmica osvojili su samo bod  i zauzimaju 15. mesto, dok je Barnli 17. sa devet osvojenih bodova.

Arsenal je od 58. minuta imao igrača manje zbog isključenja Granita Džake. Jedini pogodak viđen u 73. minutu kada je Obamejang nespretnom reakcijom posle kornera gostiju poslao loptu u svoju mrežu.

Arsenal u sredu dočekuje Sautempton, dok Barnli gostuje kod Aston Vile.

Lester je na King Pauer stadionu bez većih problema slavio protiv Brajtona, rezultat je bio 3:0, a svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu.

Popularne „lisice“ su povele u 27. minutu preciznim udarcem Džejmsa Medisona, Džejms Vardi je duplirao prednost u 41. minutu meča. Pogodak za 3:0 delo je Medisona koji je prelepim udarcem loptu poslao u dalji ugao gola Metjua Rajana.

Lester u sledećem koju dočekuje Everton, dok Brajton u Londonu igra sa Fulamom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter