0
Evropske lige

FOTO: Twitter

GUAITA HEROJSKI: Totenhemu bod na Selhurstu!

Objavljeno: 13.12.20 u 17:12

Susret dva londonska tima bio je veoma zanimljiv.

Prvo poluvreme biće zapamćeno po velikoj grešci golmana Kristal Palasa Guaite, koji je udarac Herija Kejna jako loše procenio. Do 23. minuta meč je bio izuzetno ravnopravan, Totenhem je napadao ali bez prevelikih šansi.. Međutim, Kejn je na pas Sona šutirao po sredini gola, dosta nisko, a to nije uspeo da zaustavi Guaita.

Guaita koji je poznat kao veoma pouzdan čuvar mreže, danas je napravio veoma ozbiljan kiks, koji je iznenadio apsolutno sve.

Šansu za izjednačenje imali su domaćini sa Selhrusta, ali isprečila se stativa, koja je spasila Totenhem i golmana Ljorisa.

Javne opomene su dobili Milivojević u 20. minutu i Musa Sisoko u 38. minutu utakmica, a oba kartona su pokazana nakon oštrih startova.

U drugom poluvremenu ekipa Kristal Palasa odigrala je mnogo bolje, napadala, dok je Totenhem kroz kontre i brze napade tražio svoje šanse. Sve se domaćinu isplatilo u 81. minutu, kada je nakon loše reakcije Ljorisa, gol postigao sjajni Džefri Šlup.

Velika šansa bila je u 87. minutu za Totenhem, prvo je Dejvis pogodio prečku, da bi potom Kejn pokušao glavom, ali je na pravom mestu bio sjajni Guaita!

Neverovatna šansa bila je u 92. minutu, Dajer je odlično šutirao, ali se istakao vrhunskom intervencijom golman Guaita!

Konačan rezultat utakmice bio je 1:1!

Nešto ranije danas Sautempton je sa 3:0 savladao ekipu Šefild Junajteda!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter