0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

SVET JE U ŠOKU: Objavljen snimak Maradone samo nekoliko dana pred smrt (VIDEO)

Objavljeno: 12.12.20 u 12:45

Prošlog meseca preminula je fudbalska legenda Dijego Armando Maradona nekoliko dana nakon operacije na mozgu.

 

Žurka je prema pisanju argentinskih medija bila organizovana samo nekoliko dana uoči teške operacije, a Maradona je snimljen sa havanskom cigaretom u ruci.

Ispred Maradone se još vidi do pola puna čaša piva, kao i bočica pilula dok je pevao okrušen prijateljima. Jedan od ljudi iz njegovog okruženja sa ovog snimka identifikovan je kao Marijano Kastro, doktor i čovek koji je bio izuzetno blizak Maradoni. Takođe, Kastro je bio čovek od poverenja tokom Maradoninih boravaka na Kubi gde je fudbaler pokušavao da se izleči od zavisnosti od droge.

Argentinci pišu kako se na snimku jako vidi drugi veliki problem koji je pred smrt imao Maradona – borba protiv zavisnosti od alkohola i tableta.

Maradonin lični lekar Leopoldo Luke i bivši doktor Rosio Oliva su priznali da su ove stvari predstavljale veliki problem u životu Argentinca pre nego što mu je dijagnostikovano krvarenje na mozgu i bio na operacionom stolu dve nedelje pre nego što je i preminuo od srčane insuficijencije sa svega 60 godina.

Snimak žurke je najpre objavljen na argentinskoj televizijskoj emisiji ‘Confrontados’ koja je emitovana na stanici ‘Kanal 9’.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter