0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: ‘Šarena’ ponuda za subotu, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 12.12.20 u 10:35

Prvog dana vikenda očekuju nas mečevi nekih od najjačih evropskih liga, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam dobitnu kombinaciju!

15.30 Borusija Dortmund – Štutgart

Kada ekipa takvog potencijala ostvari skor 1-1-2, onda je sve jasno. Dortmund ove godine neće biti takmac Bajernu pa ostaje da se vidi na kom planu može da se napreduje i u kom takmičenju. Šteta, ali definitivno je tim sa previše lufta. „Švabe” su pobedom u Bremenu još jednom potvrdile da se ne šale i spremne dolaze u Dortmund. Nemaju šta da izgube, a mogu da iznenade, baš kao i Keln. „Milioneri” nemaju pravo na kiks.

Predlog: I1+&3+ (1.68)

15.30 Borusija M. – Herta

Borusija i Herta retko odigraju utakmicu bez uzbuđenja. Uglavnom je to velika borba, ne previše golova i puno napetosti. Domaćin je ispcrpljen zbog Lige šampiona, dok je Herta preokrenula protiv Uniona iskoristivši igrača više. Želi nove bodove i pozicioniranje na sredini tabele. Borusija planira da se što pre ubaci među četiri, ali to baš i neće biti tako lako zbog bezbroj problema u sastavu tima.

Predlog: 2-4 (1.55)

15.30 Lajpcig – Verder

„Bikovi” su sposobni da menjaju tempo tokom meča, a najčešće ga pojačavaju dok ne dođu do željenog rezultata. Protiv jedne od najslabijih odbrana sigurno će imati dosta prilika i ne bi smeli da
kiksiraju ako se zna kakav napad imaju. Verder je sedam kola bez pobede i dosta je pokvario plasman. Sposoban je da postigne gol, ali ne i više od toga, što će biti neophodno na teškom gostovanju jednoj od najboljih ekipa.

Predlog: I1+&II2+ (2.25)

15.30 Frajburg – Arminija

Frajburg dobro igra, ali nema sreće i nikako da pobedi. Čini se da je kucnuo čas jer sigurno su bolji od Arminije i sve karte baciće u napad. Imaju nekoliko varijanti da nadigraju goste iz Bilefelda, koji su u prošlom kolu ostvarili pobedu i probudili nade o opstanku. Nisu baš efikasni i to će im stvarati probleme u Frajburgu, koji je standardno agresivan, ali ne ostavlja puno prostora na svojoj polovini protivnicima.

Predlog: 1&2+ (2.20)

17.00 St. Pelten – Hartberg

Sjajnom igrom u Altahu, uz četiri postignuta gola, Pelten je osvojio tri boda i prekinuo lošu seriju. Polako stiče zalihu koja će mu dobro doći u borbi za mesta koja vode u plej-of. Hartberg nije imao šanse protiv objektivno jačeg Rapida iz Beča pa mu ne preostaje ništa drugo, nego da zbije redove pred teško gostovanje kod favorizovanog domaćina. Moraće da pažnju posvete i napadu.

Predlog: IGGvIIGG (1.75)

17.00 Šturm – Admira

Šturm je deklasirao (4:0) Austriju u Beču (pre toga i Salcburg sa 3:1), ima meč manje i sjajnu poziciju da napreduje. Ekipa je na devet susreta primila samo pet golova, što govori o ozbiljnom pristupu. Verovali ili ne, ali Admira Vaker više nije poslednja, i to zahvaljujući pobedi nad Salcburgom rezultatom 1:0. Tek drugi trijumf u sezoni i sedmi bod. Neće im biti lako u Gracu jer Šturm ima velike ambicije i odličan tim.

Predlog: 1&I<II (2.45)

18.30 Union – Bajern

Union je odlično igrao i vodio protiv Herte, ali je brzo ostao sa igračem manje i platio je ceh. Prilika za vađenje je Bajern. Ne baš idealno, ali Union nema pritisak i podjednako igra protiv svakog rivala mada je jasno da sa Bajernom neće biti šale. Bavarci igraju sa 70 posto snage u ligi pa ako treba, onda pojačaju i dođu do rezultata koji im je neophodan u tom momentu. Tako će biti i u Berlinu.

Predlog: 2-2&I<II (4.40)

UKUPNA KVOTA 243.16 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter