0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

‘PRVI PUT SAM SEBE VIDEO U TOM STANJU’: Oglasio se trener kog je sudija rasistički vređao na meču PSŽ – Bašakšehir

Objavljeno: 12.12.20 u 22:00

Veliku prašinu podigao je prekid meča Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Bašakšehira.

Duel koji se igrao u utorak prekinut je zbog rasističkog ispada rumunskog sudije Sebastiana Kolteskua, koji je vređao pomoćnog trenera turskog tima Pjera Veba, da bi potom s novi arbitrima bio odigran dan kasnije (5:1).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Vebo se oglasio nakon svega što se dešavalo i u razgovoru za ‘Dejli Mejl‘ ističe da se nekoliko dana nakon velikog skandala oseća mnogo bolje.

– Možete čuti u mom glasu da sam mnogo smireniji. Kada vidim taj snimak i vidim svoje lice, šta sam uradio i kako sam bio agresivan, vau, rekao je Vebo i dodao:

– Po prvi put sam sebe video u takvom stanju. Ne pamtim da sam bio u takvoj situaciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Osvrnuo se na reči koje mu je uputio rumunski sudija.

– S obzirom na mesto gde sam sedeo, lako je mogao da kaže ‘taj treći, izbaci ga’. To je lako učiniti. Ipak, očigledno je za njega bilo lako da kaže to što je rekao. Zašto baš ta reč? Izašao sam i nisam znao šta se dešava na terenu. Kasnije su mi rekli da ne žele više da igraju i da je meč prekinut. Bio sam nervozan – istakao je nekadašnji kamerunski napadač.

Nakon utakmice dobio je izvinjenje od Nejmara, Markinjosa i sportskog direktora PSŽ-a Leonarda, a potom su mu podršku pružili svi ostali fudbaleri francuskog šampiona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter