0
Evroliga

POTPUNO OČEKIVANO: Partijom karijere do MVP titule!

Objavljeno: 12.12.20 u 16:45

U stilu NBA bekova odigrao je Majk Džejms!

Košarkaši CSKA iz Moskve sinoć su gostovali Himkiju, a utakmica je završena pobedom bogatijeg ruskog kluba rezultatom 87:96.

Sve bi bilo redovno i normalno, da Majk Džejms nije ušao u zonu, potpuno poludeo i rivale nadigrao u svakom aspektu igre. Svaki laik je mogao videti činjenicu da je Majk za nekoliko kopalja bolji od svih aktera tog susreta!

‘Ludnica’ se desila već tokom prvog poluvremena! Majk ni jednu sekundu nije proveo van terena, odigrao je svih 20 minuta, tokom kojih je upisao 20 poena u osam skokova i šest asistencija.

Drugo poluvreme je ‘malko’ usporio, pa je duel završio sa 36 poena, devet skokova i 10 asistencija, te mu je samo jedan skok falio za tripl-dabl učinak! Utakmicu je završio sa indeksom od neverovatnih 51!

Sve ovo bilo je više nego dovoljno da Majk Džejms ponese titulu najboljeg igrača ovog kola Evrolige!

Bilo kako bilo, ovo je zaista bila još jedna fenomenalna partija Majka Džejmsa, koji se ovogodišnjim nastupima nametnuo kao prvi kandidat za titulu MVP-ija najjačeg evropskog takmičenja!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter