0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ SREĆAN NAKON POBEDE: ‘Hvala mojim igračima što su me učinili najuspešnijim trenerom u istoriji Vojvodine!’

Objavljeno: 12.12.20 u 17:44

Fudbaleri Vojvodine i Spartaka odigrali su jako zanimljivu utakmicu u Subotici, ‘Voša’ je bila bolja, a evo šta je Lalatović imao da kaže.

Nenad Lalatović je u svom stilu, kao što smo i navikli prvo čestitao i jednoj i drugoj ekipi na pobedi, da bi potom u kratkim crtama izvršio rekapitulaciju meča. Videlo se po šefu stručnog štaba FK Vojvodine, da je zadovoljan.

‘Obe ekipe su pokazale da su s pravom u vrhu srpskog fudbala, a mi smo možda bili bolji baš za taj jedan gol. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, ali imao ih je i Spartak. Zukić je imao jednu sjajnu priliku, Gemović dve, a na drugoj strani, jednom je Vukliš odlično intervenisao. Utakmica je mogla da ode i u drugom pravcu, ali na sreću, nije. Bog nas je nagradio golom posle lepe akcije.’ – rekao je Lalatović i potom se veoma srdačno zahvalio igračima.

‘Sve što je Vojvodina uradila je zasluga mojim igračima. Nije lako, ali nadam se da će sve stvari koje su obećane biti ispoštovane. Borim se za svoje igrače, da do četvrtka dobiju svoje dve plate, takođe da zaposleni u ‘Vujadin Boškovu’ koji meni mogu da budu očevi i majke takođe dobiju plate, jer su zaslužili svaki svoj dinar.’

Videćemo da li zaista dolaze bolji dani za Vojvodinu, barem kada govorimo i finansijskoj situaciji kluba, jer sa rezultatima nema problema!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter