0
Evropske lige

FOTO: Twitter

BILIĆ PONOVO PORAŽEN: ‘Njukasl do pobede golom rezerviste u samoj završnici!’

Objavljeno: 12.12.20 u 18:03

Još jedna veoma zanimljiva utakmica odigrana je u okviru Premijer Lige, a domaći Njukasl u završnici stigao je do pobede.

Njukasl – VBA 2:1

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona gostovali su na ‘Sent Džejmsu’, favorizovanom Njukaslu!

Ipak, odigrana je veoma zanimljiva i neizvesna utakmica, a heroj Njukasla bio je Dvajt Gejl koji je u igru ušao desetak minuta pre pobedonosnog pogotka.

Utakmica je počela veoma zanimljivo, jer je već u prvom minutu na asistenciju Džoelintona, strelac bio Miguel Almiron! Celu akciju proverio je VAR, ali problema nije bilo i gol je priznat. Istostaviće se da je to i jedini pogodak u prvom poluvremenu utakmice!

VBA je izvršio dve izmene i krenuo u ofanzivu barem po bod. Napadi su se isplatili kada je Furlong na asistenciju Filipsa postigao prelep pogodak i doneo svom timu izjednačenje.

Bitan momenat utakmice je 69. minut i ulazak Dvajta Gejla u igru, koji je golom u 82. minutu doneo pobedu Njukaslu, koji je objektivno govoreći bio bolji rival danas.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter