0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

STANOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Nismo stvarali šanse, ali smo pobedili!’

Objavljeno: 12.12.20 u 19:18

Utakmica je bilo dosta sporai u nekim momentima teška za gledanje, ali jednostavno tako nešto se i očekivalo, što su i samo treneri potvrdili.

Konferenciju za medije na ‘krovu’ otvorili su treneri Partizana i Voždovca.

‘Znate kako, zadovoljni smo, pobedili smo bitnu utakmicu, nije bilo uopšte lako! Nismo mogli da se nametnemo, u prvom poluvremenu naročito, nismo stvarali šanse, nije bila to ta igra. Bilo nam je teško da dođemo do igre, Voždovac je kontrolisao veći deo susreta, ali imali smo kvalitet, dve tri dobre situacije, postigli smo golove. Raduje me sa druge strane što je Voždovac u prvom poluvremenu imao samo jednu šansu, tako da.. Utakmica je bila bez šansi, ali na kraju mogu biti zadovoljan pobedom.’ – rekao je šef stručnog štaba Partizana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

‘Čestitao bih ekipi Partizana na pobedi. Mi smo radili stvari koje trebamo da radimo i u većem delu meča smo izgledali dosta dobro. Imali smo naše prilike, posebno u prvom poluvremenu, koje nismo iskoristili. S druge strane Partizan je svoje šanse iskoristio i pokazao da su jači. Realno ne možemo očekivati da imamo puno šansi protiv Partizana, ali ipak zadovoljan sam kako smo izgledali, moramo sada da se okrenemo novoj utakmici i završimo prvenstvo kako treba.’ – rekao je šef stručnog štaba ekipe Voždovca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter