0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Za petak je spremna dobitna kombinacija, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 11.12.20 u 09:52

Danas je petak i očekuju nas mečevi nekih od najboljih evropskih liga, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam dobitnu kombinaciju!

SOCCER koktel

20.30 Volfzburg – Ajntraht

Malo je popustila sjajna odbrana „vukova”, ali ponovo nisu izgubili i zaista potvrđuju velike ambicije. Veghorst je i dalje u odličnoj formi i glavni je oslonac u napadu, ali imaju još par igrača koji prete i postižu golove. Ajntraht je rekorder sa sedam nerešenih rezultata i zbog toga ne napreduje na tabeli. I dalje je veoma opasan i može da iznenadi svaku ekipu. U Volfzburgu će morati da se potrude da osvoje bar bod.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.92)

20.45 Sasuolo – Benevento   

To što Sasuolo nije poražen u Rimu (0:0), nije iznenađenje, ali jeste da na toj utakmici nismo videli gol. Drugi uzastopni susret u kome De Zerbijev tim nije pronašao rešenje u napadu, a mora se priznati da se to Sasuolu retko dešava. Benevento je bez poraza tri utakmice vezano: pobeda u Firenci, remi sa Juventusom i Parmom. Evidentno da su gosti popravili igru u odbrani, te je zato preporuka da budete oprezni sa većim brojem golova.

Predlog: 1X&0-3 (2.00)

21.00 Sent Etjen – Anže    

Remizirao je Sent Etjen sa Dižonom i pre toga sa Lilom, ali im je zato niz bez pobede narastao na 10 utakmica. Sudeći po formi i poziciji gosta (3-0-1), teško će Puel i sada slaviti. Anže igra dobro i, što je vrlo važno, na strani imaju učinak 4-0-1, rame uz rame sa Lionom, a iza Olimpika i PSŽ-a. Gostu se iz suspenzije vraća defanizivac Sulejmani Dumija, u napadu su raspoloženi Bahonen i Pereira, dok se domaći opet najviše uzdaju u Vahbija Hazrija.

Predlog: X2&2+ (2.00)

21.00 Lids – Vest Hem

Lids ne izgleda kao ekipa koja može biti ugrožena, ali ne bi bilo loše da malo podignu formu. Mnogo zavise od učinka Bamforda i moraće se još neko pridružiti svestranom napadaču. Bjelsa će u odbrani imati problem ukoliko lekari ne oporave Koha, a šanse su polovične. Vest Hem je bio slab protiv  Junajteda, sada optimizam grade na nekoliko dobrih utakmica u gostima (Šefild 1:0, Totenhem 3:3, Lester 3:0). Antonio ostaje na oporavku, Frederiks bi mogao da zaigra.

Predlog: 1X&2+ (1.65)

21.00 Valjadolid – Osasuna

Nije se Valjadolid nadao bodovima u Madridu protiv Atletika pa je usledio očekivani poraz 0:2. Ne mari, ionako mu je značajnija utakmica koja sledi. Uhvatili su priključak i za Osasunom koja je u katastrofalnoj formi. Uspela je da jednom remizira na poslednjih pet utakmica i to joj je jedini bod. Njihov napad je među najjalovijim u ligi mada se ni Valjadolid ne može pohvaliti preciznošću svojih igrača.

Predlog: IXvX (1.62)

UKUPNA KVOTA 20.52 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter