1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

SNAŽNI CENTAR SE VRAĆA U ZVEZDU: Kamerunac spreman za novi potpis!

Objavljeno: 11.12.20 u 22:11

Bivši igrač Albe stiže u Beograd po drugi put!?

Kako saznaje MaxBet sport saznaje Lendri Noko je blizu povratka u redove ekipe sa Malog Kalemegdana.

Kamerunski košarkaš je tokom leta već bio član Crvene zvezde, ali je ugovor raskinut zbog ustanovljenih zdravstvenih problema. Centar je bio u Americi gde je odradio sve potrebne preglede. Sada je zdrav i spreman za povratak na teren!

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI IGRAČ CRVENE ZVEZDE NAJBOLJI NA TERENU: Ubedljiva pobeda Saragose!

Kuzmić i Teri se nisu najbolje snašli i nisu uspeli da opravdaju očekivanja na centarskoj poziciji. U prethodnom kolu Evrolige, Džoni O’Brajant je zauzeo njihovo mesto.

Očigledno je potrebno pojačanje na popularnoj poziciji ‘pet’. Videćemo da li će se ove tvrdnje obistiniti i da li će Lendri Noko u narednim danima po drugi put u karijeri postati igač crveno-belih.

0
0

1 Komentara

  1. Kuzmic je potpuno izgubljen, ali Teri je odlican skakac. Medjutim, najveci problem je bio upravo dolazak O Brajanta otkad Zvezda gubi tecnu igru koja je imala. Bez njega je ekipa funkcionisala besprekorno, a sada gledamo Brajantova izivljavanja sa ispucavanjima, koja su vecinom promasaji, igre nema, a samim tim i rezultati su losiji. Kad god se lomio rezultat u EL, Zvezda je izgubila.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter