0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

SAŠA OBRADOVIĆ: „Kriterijum je bio malo čudan i u odnosu na njega odlučio sam da ja završavam napadom!“ (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.20 u 11:15

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od Olimpijakosa rezultatom 81:79, a trener Saša Obradović je izjavio da je kriterijum bio malo čudan i da njegov tim ima za čim da žali.

– Čestitke Olimpijakosu, ali imamo za čim da žalimo. Imali smo priliku da pobedimo, posebno posle sjajnog starta. U nastavku smo imali problema sa organizacijom, ali smo to u finišu nadoknadili velikom energijom i došli do šanse za pobedu – izjavio je Obradović.

Trener „crveno-belih“  je govorio i o trećem faulu Voldena.

– Najpresudniji moment bio je treći faul Voldena. U tim momentima izgledali smo izgubljeno, bez glave. Šut za tri poena Olimpijakosa nas je malo više omeo i tu smo izgubili ritam. Dobro je da smo karakterom vratili u četvrtoj četvrtini – rekao je Saša Obradović.

On je nakon toga prokomentarisao i poslednjih osam sekundi utakmice.

– Kriterijum je bio malo čudan i u odnosu na njega odlučio sam da ja završavam napadom. Dobro smo to predvideli, samo nismo mogli da zaustavimo njihovu zadnju akciju – zaključio je iskusni strateg.

Ekipu Crvene zvezde već u subotu od 12 časova očekuje meč protiv FMP-a u Železniku, a naredne nedelje na programu je duplo kolo Eurolige i dueli sa Albom i Valensijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter