0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZANA ČEKA NOVI IZAZOV: Mega na krilima Petruševa gladna pobeda!

Objavljeno: 11.12.20 u 14:55

Veoma bitna utakmica za košarkaše Partizana! Pobeda je pod moranjem, ali Mega nije lak zadatak!

Utakmica između Partizana i Mege je na programu sutra od 19h, a ‘crno-belima’ je samo pobeda opcija. Ipak, sa druge strane naćiće se mladi i motivisani igrači Mege, predvođeni Petruševom! O samom meču govorili su trener Filipovski i organizator igre Jaramaz.

‘Mega ove godine ima sjajnu ekipu, dobro su uigrani i imaju odličnog trenera koji zna košarku. Imaju mlade igrače koji dobro prate taj sistem – brzi su, imaju raznolikost u napadu. Neugodan su protivnik i moraćemo da odigramo vrlo dobru odbranu kako bismo sprečili njihov kontranapad. I u napadu moramo da što kozistentnije razvučemo svoju igru na svih 40 minuta. Čeka nas izazov da protiv tako mlade ekipe igramo precizno’ – rekao je Sašo, da bi se potom oglasio i Ognjen.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

‘Ekipa Mege igra vrlo dobro ove sezone, imaju centarski par koji igra fantastično i iskusnog pleja Tepića koji vodi ekipu. Prikazali su fantastične partije i u taj meč moramo da uđemo sa velikim respektom, iako su mlada ekipa. Mi dolazimo iz još jedne važne pobede u Evrokupu, mislim da nam je forma u usponu i da smo favoriti u ovom meču. Moramo da pobedimo, s obzirom na naše ciljeve u ABA ligi. To je veliki izazov, ali trudimo se da nas to ne opterećuje, već da nas motiviše.’ – zaključio je Ognjen.

Partizan ima negativan skor, četiri pobede i pet poraza, dok je Mega ipak veoma dobra sa sedam pobeda i dva poraza!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter