0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ O OTKAZU I PLATAMA: Da dam otkaz? Ne, tu sam! (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.20 u 14:25

Bilo je veoma zanimljivo na konferenciji za štampu uoči duela Vojvodine i Spartaka.

Sada već kao po običaju, Nenad Lalatović potpuno otvoreno govorio je o svim problemima u klubu! Krenuo je od oslabljenog igračkog kadra.

‘Očekuje nas jako teška utakmica. Spartak je kvalitetan tim i igra jako dobro, pri čemu postižu mnogo golova. Žao mi je što nećemo moći da im se suprotstavimo u najjačem sastavu, jer nećemo moći da računamo na Topića, Bojića, Saničanina i Simića, a pod znakom pitanja je i Vukadinović. Međutim, nema alibija, idemo u Suboticu da se nadigravamo i da probamo da se vratimo u Novi Sad sa tri boda.’ – rekao je Nenad Lalatović i nastavio.

‘Ne mogu da kažem da su oni favoriti, niti da smo mi jer u derbiju nikad nema favorita, pogotovo kad igraju Spartak i Vojvodina. Čeka nas teška utakmica, ali mi se nadamo povoljnom rezultatu i da ćemo se vratiti s pobedom’ – a potom je prešao na priču o platama koje se duguju!

‘Zaposlenima se duguju čak četiri plate. Ne moraju baš četiri ako nemaju, ali bar da daju dve. Dolaze svi ovi praznici i uvek je lepo da okitiš jelku, da detetu daš čokoladu, da mu napraviš lepu večeru za Novu godinu. Ovo nisu samo moje reči. Oni samo žele da im frižideri budu puni i da sa svojom decom lepo proslave praznike. Nadam se da će Samardžić uspeti da obezbedi sve to, da se dobiju ove pare što se duguju kako igračima, a pogotovo zaposlenima u klubu. A ja da dam otkaz? ZNAČI TU SAM!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter